Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Για ενίσχυση της στοχοποίησής του από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Μπογδάνος μετά την εμπρηστική επίθεση (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τόσο το ΚΚΕ, όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ βάζει στο «κάδρο» της συζήτησης σχετικά με την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κάνοντας λόγο για ενίσχυση της στοχοποίησής του από τα δύο κόμματα.

Στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας δεν άρεσαν – για διαφορετικούς λόγους – οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν Περισσός και Κουμουνδούρου και τόνισε πως η καταδίκη δεν είναι ομόθυμη και πειστική.

«Ήμουν στο σπίτι μου, άκουσα τη γυναίκα μου να φωνάζει «Κωνσταντίνε, Κωνσταντίνε μας την πέσανε». Ξέρετε, κ. Παπαδάκη με τη στοχοποίηση που μου έχει γίνει και την οποία πολύ φοβάμαι ότι ενισχύει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Η δεύτερη ουσιαστικά με αποκαλεί χαφιέ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε περισσότερες από 13 λέξεις. Με αυτή τη γενική, την έντονη, τη διαρκή, την οργανωμένη και ενορχηστρωμένη στοχοποίηση που δέχομαι ήταν κάτι το οποίο τρόπον τινά το περιμέναμε, αλλά όσο και να το περιμένεις αυτό, δεν μπορείς να πεις ότι θα είσαι προετοιμασμένος να το αντιμετωπίσεις», είπε και συνέχισε: «Οι 13 λέξεις στην καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθουν κανέναν. Το «μεν ναι, αλλά» του ΚΚΕ δυστυχώς είναι θλιβερό. Δεν έχω καμία διάθεση να οξύνω τους τόνους, ούτε να κατηγορήσω κανέναν, όμως η επίθεση που έγινε σήμερα στο σπίτι μου δεν συνέβη από τη μία μέρα στην άλλη, δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Κάποιοι την έχουν προετοιμάσει καιρό, είτε ενεργητικά, είτε παθητικά με την ανοχή τους».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ