Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Διπλή εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μπογδάνου (video)

Ζημιές έχουν υποστεί η οικία της οικογένειά του στην Κηφισιά και το αυτοκίνητο της συζύγου του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διπλή επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (02/02) στο σπίτι του στην Κηφισιά και στο αυτοκίνητο του  Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας, όπου συλλέγουν στοιχεία.  Για τραμπούκους έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για διπλό εμπρηστικό «χτύπημα», καθώς έγινε επίθεση με γκαζάκια τόσο στο σπίτι όπου διαμένει ο βουλευτής στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στην είσοδο. Στη συνέχεια «στόχος» έγινε και ένα αυτοκίνητο, το οποίο το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και φέρεται να είναι της συζύγου του βουλευτή. Έπιασε και μικρή φωτιά, η οποία σβήστηκε με την επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Οι Αρχές φέρεται να έχουν βρει στο σημείο ένα πλαστικό μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό, το οποίο θα μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για έρευνα. 

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στις 19.50, γυναίκα που δήλωσε ότι είναι η σύζυγος του κ. Μπογδάνου κάλεσε στο κέντρο της ΕΛΑΣ και ενημέρωσε για εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του βουλευτή, έξω από το σπίτι τους στην Κηφισιά. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Τι δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Αναλυτικά είπε ο βουλευτής της ΝΔ: «Οι τραμπούκοι εχθροί της φιλελεύθερης Δημοκρατίας για άλλη μια φορά έκρυψαν τα άνανδρα πρόσωπά τους πίσω από θρασύδειλες επιθέσεις. Όχι μόνο απέναντι στους αντιπάλους τους, αλλά απέναντι και στις οικογένειές μας. Δεν θα νικήσουν και δεν θα φοβίσουν. Ούτε αυτοί, αλλά ούτε και οι διαχρονικοί πολιτικοί υποστηρικτές τους».

Μπογδάνος επίθεση γκαζάκια σπίτι αυτοκίνητο Κηφισιά 1

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ