Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση συνεχίζει την ανεύθυνη πολιτική στα μέσα μαζικής μεταφοράς

«Ακόμα τα 300 πρώτα λεωφορεία αναμένονται από τον Μάρτιο και μέχρι τότε οι πολίτες θα συνεχίζουν να στοιβάζονται στα ΜΜΜ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Πυρά» αναφορικά με τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, κάνοντας λόγο για «ανεύθυνη πολιτική», σε ανακοίνωσή του την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

«Την ώρα που ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι, δηλώνει πως “οι μολύνσεις δεν συμβαίνουν κυρίως το απόγευμα και το βράδυ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στα λεωφορεία, στα τρένα και στη δουλειά“, η κυβέρνηση συνεχίζει την ανεύθυνη πολιτική στα ΜΜΜ» αναφέρει στην ανακοίνωση.

Όπως σχολίασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ισχυρίζεται ότι στα λεωφορεία δεν κολλάει, ενώ ο κ. Μητσοτάκης, πριν από λίγες ημέρες, παραποιούσε στοιχεία γαλλικής μελέτης για να πείσει ότι αρκεί το κυβερνητικό “κάναμε ό,τι μπορούσαμε στις αστικές συγκοινωνίες“».

«Ακόμα τα 300 πρώτα λεωφορεία αναμένονται από τον Μάρτιο, και μέχρι τότε οι πολίτες θα συνεχίζουν να στοιβάζονται στα ΜΜΜ», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ καταλήγει:

«Μπροστά στον κίνδυνο ενός τρίτου κύματος της πανδημίας η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τον ανορθολογισμό των στελεχών της και να αρνείται την πραγματικότητα, που περιγράφεται με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον Παγκόσμιο Ιατρικό Σύλλογο».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει την ανεύθυνη πολιτική στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
[Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του…

Δημοσιεύτηκε από ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ