Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Τον Γεωργιάδη δεν μπορεί να τον «αδειάσει» η κυβέρνηση – «Είμαι η κυβέρνηση» (video)

Τα διαβάζει και γελάει, λέει, ο Άδωνις για τα περί «αδειάσματος» από το Μέγαρο Μαξίμου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για άρση της απαγόρευσης λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων μιλά τις τελευταίες μέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφήνοντας μάλιστα «παράθυρο» για περαιτέρω άρση των περιοριστικών μέτρων.

Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε σε κάποιους στην κυβέρνηση κι αποφασίστηκε η «διαρροή» μιας φράσης που βάζει τέλος στην πρόωρη συζήτηση για το άνοιγμα περισσότερων κλάδων μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στο λιανεμπόριο.

«Δεν υπάρχει ακόμα καμία σκέψη για περαιτέρω άρση των περιορισμών πριν δούμε το πώς θα εξελιχθεί το άνοιγμα του λιανεμπορίου», είπε χαρακτηριστικά κυβερνητική πηγή στην εφημερίδα «Καθημερινή» και αρκετά ΜΜΕ έκαναν λόγο – και σωστά – για άδειασμα του Γεωργιάδη από το Μέγαρο Μαξίμου.

Γι’ αυτό ακριβώς το ζήτημα ρωτήθηκε σχετικά στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Δήμου Βερύκιου, στον «Alpha 989» και τόνισε πως αυτά τα διαβάζει και γελάει. Γιατί; Διότι αυτός είναι η κυβέρνηση.

Τάκης Χατζής: «Είπαν ότι σας άδειασε η κυβέρνηση για το θέμα των χιονοδρομικών. Αυτό διάβασα και εγώ. Δεν λέω ότι έγινε, σας λέω τι διάβασα».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Τα διαβάζω εγώ και γελάω. Μα είμαι η κυβέρνηση. Τι είμαι εγώ; Εκτός κυβέρνησης είμαι;»

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ