Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: «Ρεκόρ μετακλητών» κατάφερε να πετύχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη

«Η κυβέρνηση έχει φτάσει να συντηρεί 2.965 μετακλητούς»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Την ώρα που η πανδημία καλπάζει και η οικονομία βρίσκεται σε ιστορικά επίπεδα ύφεσης, η τακτοποίηση “γαλάζιων παιδιών” και κολλητών σε θέσεις μετακλητών με βαρύ δημοσιονομικό τίμημα δεν έχει τέλος», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία την Τρίτη 12 Ιανουαρίου.

Παραπέμποντας σε «αποκάλυψη» της Εφημερίδας των Συντακτών η αξιωματική αντιπολίτευση σημείωσε ότι «η κυβέρνηση έχει φτάσει να συντηρεί 2.965 μετακλητούς, κάτι που αποτελεί ρεκόρ δεκαετίας». «Το κόστος, μάλιστα, των “γαλάζιων παιδιών” αποτιμάται στα 65 εκατ. ευρώ» πρόσθεσε.

3757

«Η ιστορία θα γράψει ότι επί Κυριάκου Μητσοτάκη το κόστος της συντήρησης των Γενικών Γραμματειών που υπάγονται στον ίδιο τον πρωθυπουργό προσωπικά έχει αυξηθεί κατά 236%», συνέχισε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας πως «η Δημόσια Διοίκηση έχει υποφέρει πολλά από τον κ. Μητσοτάκη».

«Όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι δημόσιοι υπάλληλοι τον θυμούνται ως τον υπουργό των απολύσεων. Τώρα γίνεται ο πρωθυπουργός που με παλαιοκομματικές πρακτικές γυρίζει τον δημόσιο τομέα δεκαετίες πίσω», σημείωσε καικατέληξε: «Πλέον οι Έλληνες πολίτες καταλαβαίνουν πως όταν ο κ. Μητσοτάκης μιλούσε για “επιτελικό” κράτος εννοούσε “πελατειακό”, και τίποτα περισσότερο».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πέτυχε ρεκόρ δεκαετίας σε αριθμό μετακλητών.
[Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία – https://bit.ly/3oDPn6d]

Δημοσιεύτηκε από ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ