Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Πήρε το… όπλο του ο Πέτσας: Καμία ανοχή σε όσους επιστρέψουν από Ντουμπάι – Όλοι καραντίνα

Μήνυμα στους... γλεντζέδες του Ντουμπάι έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

H παρουσία πολλών διασήμων στο Ντουμπάι για την Πρωτοχρονιά και το γλέντι στο «Nammos Dubai», δεν έμεινε ασχολίαστη και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, ο οποίος επανέλαβε τους κανόνες επιστροφής τους, προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού εντός συνόρων.

Και τι τιμωρία βρήκε η κυβέρνηση λέτε; Καραντίνα όλοι παιδιά! Άραγε από αυτή την καραντίνα που έχουμε όλοι οι κοινοί θνητοί με τα νουμεράκια ή κάποιου άλλου είδους vip καραντίνα;

Τα πρόστιμα κ. Πέτσα πήγαν περίπατο; Δέκα μέτρα, δέκα σταθμά; Πώς περιμένετε, λοιπόν, να πείσετε τον ελληνικό λαό να πιστέψει στην προσπάθεια που τάχα μας κάνετε με τόσο ζήλο προκειμένου να εξαλειφθεί ο ιός; Πώς περιμένετε ο ελληνικός λαός να στραφεί στη λύση των εμβολίων όταν βλέπει όλη την κυβερνητική κομπανία να παρευλάνει μπροστά από την οθόνη του όταν αυτοί που πραγματικά το έχουν ανάγκη μένουν στο περιθώριο.

Για την ιστορία σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του κ. Πέτσα.

«Έχουμε πει, ήδη, πριν από τα Χριστούγεννα ότι όποιος θα έρχεται από το εξωτερικό θα υποβάλλεται όχι μόνο σε PCR test 72 ωρών πριν έρθει, αλλά και σε rapid test στο αεροδρόμιο και θα μπαίνει και σε καραντίνα» ανέφερε, ενώ ουσιαστικά σημείωσε ότι το γεγονός ήταν αναμενόμενο: «Και αυτό, όχι για τους Έλληνες φοιτητές, που θα έρχονταν από το εξωτερικό να δουν τους γονείς τους, αλλά κυρίως για τους Έλληνες που ενώ δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Αράχωβα ή σε άλλα θέρετρα, και θα ήθελαν να πάνε κάπου αλλού στο εξωτερικό. Επομένως, η καραντίνα δεν είναι κάτι καινούριο. Θα μπουν, λοιπόν, σε καραντίνα όσοι επιστρέφουν» και κατέληξε:

«Ευτυχώς, στα στοιχεία που είδαμε χθες, τα τεστ που έγιναν ήταν αρνητικά, δεν είδαμε θετικά κρούσματα. Αλλά παρόλα αυτά, επειδή μπορεί να επωάζεται ο ιός, θα μείνουν σε καραντίνα».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ