Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Μετά τον πρωθυπουργό εμβολιάστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας (video)

«Μία στιγμή που όλοι περιμέναμε επιτέλους ήρθε - Να συνεχίσουμε να προσέχουμε» - Το εμβόλιο έκανε και η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λίγη ώρα μετά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το εμβόλιο της «Pfizer/BioNTech», που ήρθε στη χώρα μας έκανε και ο Σωτήρης Τσιόδρας στο Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου και εργάζεται. «Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε», υπογράμμισε ο καθηγητής Παθολογίας Λοιμωξιολογίας. Το εμβόλιο έκανε και η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου.

«Αυτό ήταν. Ούτε που το κατάλαβα», τόνισε ο κ. Τσιόδρας αμέσως μετά τη διαδικασία του εμβολιασμού.

«Σήμερα είναι μία ιστορική στιγμή για την πατρίδα μας και για όλο τον κόσμο. Μία στιγμή που όλοι περιμέναμε επιτέλους ήρθε. Πρέπει να πω ότι τα εμβόλια έχουν ελεγχθεί όπως συμβαίνει με κάθε εμβόλιο. Θέλω να ελπίζω ότι θα μειωθεί η επίπτωση της νέας νόσου, η θνητότητα και φυσικά οι κοινωνικές και οι άλλες συνέπειες στην υγεία μας. Δεν είναι το τέλος ακόμα. Το τέλος θα έρθει σταδιακά. Όλο αυτό το διάστημα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Χρόνια πολλά, με υγεία», είπε ο καθηγητής, αμέσως μετά τον εμβολιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν αυτός που συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού στο ίδιο νοσοκομείο.

Μετά τον πρωθυπουργό εμβολιάστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας

Παπαευαγγέλου εμβολιασμός κορονοϊός Αττικόν

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ