Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Εμβολιάστηκε η ΠτΔ – «Το μεγαλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη» (video)

Η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά τον εμβολιασμό της φωτογραφήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λίγο μετά τις 14:00 την Κυριακή (27/12) ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός της Πρώτης Πολίτη της χώρας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Σε μια συμβολική κίνηση, σε συνέχεια της πρόκλησης που είχε απευθύνει η ΠτΔ σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, ώστε να κάνουν τον εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσήλθε στον «Ευαγγελισμό», όπου την υποδέχθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και αφού ακολουθήθηκε η διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο εμβολιάσθηκε, ενώ παρέμεινε σε χώρο του νοσοκομείου και το αναγκαίο χρονικό διάστημα, για λόγους ασφαλείας.

Η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά τον εμβολιασμό της φωτογραφήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου το οποίο της ευχήθηκε «χρόνια πολλά».

Σε δήλωσή της ανέφερε μεταξύ άλλων πως «τα φετινά Χριστούγεννα το μεγαλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη. Η ΕΕ απέδειξε ότι είναι μια κοινότητα αλληλεγγύης. Όλοι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία θα έχουν τώρα να υλοποιήσουν και το πρόγραμμα εμβολιασμού αλλά δίπλα στην αγωνία μπορεί να φωλιάσει και ένα χαμόγελο αισιοδοξίας».

Υπενθυμίζεται ότι του εμβολιασμού της κ. Σακελλαροπούλου είχαν προηγηθεί οι εμβολιασμοί της νοσηλεύτριας, Ευσταθίας Καμπισιούλη και του 88χρονου Μιχάλη Γιοβανίδη.

Όπως είχε ανακοινωθεί, η ΠτΔ – όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ήταν στους αξιωματούχους που θα εμβολιάζονταν την πρώτη ημέρα στη χώρα.

Σακελλαροπούλου εμβολιασμός κορονοϊός Ευαγγελισμός 2

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ