Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Σε ταβέρνα που μοίρασε φαγητό σε αστέγους ο Μητσοτάκης (video)

Το συγκεκριμένο εστιατόριο στο Κερατσίνι μοιράζει φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το εστιατόριο «Ο Κρητικός» στο Κερατσίνι το οποίο καθημερινά μοιράζει μερίδες φαγητού σε άπορους επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή (25/12) ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η επίσκεψή του έγινε γνωστή από ανάρτηση στη σελίδα του εστιατορίου και του ιδιοκτήτη στο Facebook με σχετικές φωτογραφίες και το εξής κείμενο:

«Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήρθε, έκατσε μαζί μας, μιλήσαμε, μοιράσαμε φαγητό δώρα και παιχνίδια στον κόσμο που έχει ανάγκη!! Τον ευχαριστούμε πολύ!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Χρόνια Πολλά!!».

Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο εστιατόριο μοίρασε μερίδες φαγητού σε ανθρώπους από το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα και το Πέραμα που έχουν ανάγκη, στο lockdown την άνοιξη και το ίδιο κάνει και στην καραντίνα που βρισκόμαστε τώρα.

Ξεκίνησε με 50 μερίδες φαγητού την ημέρα οι οποίες σταδιακά αυξήθηκαν και σήμερα έφτασαν τις 700.

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος έγραψε: «Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς τυμπανοκρουσίες, σε μια πράξη ανθρωπιάς, επισκέφθηκε το Κερατσίνι και την ταβέρνα ο ”Κρητικός”. Ένα εστιατόριο που παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς, μοιράζοντας εκατοντάδες μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Τίμησε με την παρουσία του τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Καρκανοραχάκη για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία αλλά και την περιφέρειά μας που δίνει καθημερινά αγώνα αξιοπρέπειας».

Μητσοτάκης ταβέρνα Κρητικός Χριστούγεννα φαγητό άποροι 1

Μητσοτάκης ταβέρνα Κρητικός Χριστούγεννα φαγητό άποροι 2

Μητσοτάκης ταβέρνα Κρητικός Χριστούγεννα φαγητό άποροι 3

Μητσοτάκης ταβέρνα Κρητικός Χριστούγεννα φαγητό άποροι 4

Μητσοτάκης ταβέρνα Κρητικός Χριστούγεννα φαγητό άποροι 5

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ