Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Μπαλαούρας για Folli Follie: Η αλήθεια θα λάμψει στη Δικαιοσύνη

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνομαι στόχος επιθέσεων λάσπης και συκοφαντίας για να πληγεί τόσο η ακεραιότητα μου, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση της Folli Follie υπέβαλε την Πέμπτη (24/12) και ο πρώην βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Μάκης Μπαλαούρας. «Η αλήθεια θα λάμψει στη Δικαιοσύνη», αναφέρει…

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνομαι στόχος επιθέσεων λάσπης και συκοφαντίας για να πληγεί τόσο η ακεραιότητα μου, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Όπως και την προηγούμενη φορά που δικαιώθηκα και οι συκοφάντες αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη, έτσι και τώρα θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τον πολιτικό μου χώρο», σημείωσε στη δήλωσή του ο Μάκης Μπαλαούρας, συμπληρώνοντας τα εξής:

«Για αυτό το λόγο και υπέβαλα σήμερα μηνυτήρια αναφορά για τις ψευδείς, ανυπόστατες και συκοφαντικές αναφορές στο πρόσωπο μου. Η αλήθεια θα λάμψει στη Δικαιοσύνη και οι συκοφάντες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί της Πέμπτης (24/12) μετέβησαν στον Άρειο Πάγο οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέκος Φλαμπουράρης ,Αλέξης Χαρίτσης και Σταύρος Αραχωβίτης, προκειμένου να καταθέσουν τις δικές τους μηνυτήριες αναφορές και κατά παντός άλλου υπευθύνου για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης.

«Η ΝΔ μπροστά στα αδιέξοδά της σε πανδημία και οικονομία, συνεχίζει να επενδύει στη συκοφαντία», είχε τονίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας την ότι «διαρρέει στον Τύπο επιλεκτικά αποσπάσματα της έκθεσης διαχειριστικού ελέγχου της Folli Follie, υιοθετώντας παντελώς ψευδείς, ασυνάρτητους και ανυπόστατους ισχυρισμούς του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων, χωρίς κανένα στοιχείο που να τους τεκμηριώνει».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ