Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Online κάλαντα σε Μητσοτάκη, Σακελλαροπούλου και Γεννηματά (video)

Τα κάλαντα στην εποχή του κορονοϊού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μέσω διαδικτύου άκουσε τα παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με την κόρη του Δάφνη… Το ίδιο έγινε, λόγω της πανδημίας, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Στον πρωθυπουργό έψαλλαν τα κάλαντα μαθητές και φορείς από διάφορες περιοχές της επικράτειας και συγκεκριμένα από το Πέπλο Έβρου, τα Άγραφα, τη Χάλκη Δωδεκανήσου, την Ερεικούσα, τα Αντικύθηρα, τη Χειμάρρα, την Κορυτσά και από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πεύκης.

Διαδικτυακά τα κάλαντα και στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο έψαλαν φέτος τα κάλαντα στους κρατικούς αξιωματούχους και τους πολιτικούς αρχηγούς.

Στο πλαίσιο αυτό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αντάλλαξε ευχές και άκουσε διαδικτυακά τα κάλαντα από μέλη του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, από παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου, από εθελοντές εφήβους πρόσφυγες κι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και από παιδιά δημοτικών σχολείων και του εκκλησιαστικού γυμνασίου Ξάνθης.

Σακελλαροπούλου κάλαντα διαδικτυακά κορονοϊός Χριστούγεννα

Η κ. Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε επίσης την κοινωνική κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος», συνομίλησε με τους εθελοντές και τον υπεύθυνό της, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, συμμετείχε στη διαδικασία διανομής του συσσιτίου και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και καλή χρονιά.

Σακελλαροπούλου κάλαντα διαδικτυακά κορονοϊός Χριστούγεννα 1

Σακελλαροπούλου κάλαντα διαδικτυακά κορονοϊός Χριστούγεννα 2

Διαδικτυακά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στη Φώφη Γεννηματά από την «Κιβωτό του Κόσμου»

Από τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» άκουσε διαδικτυακά τα κάλαντα των Χριστουγέννων, η Φώφη Γεννηματά και αντάλλαξε ευχές μαζί τους καθώς και με τον πατέρα Αντώνιο, εμπνευστή της «Κιβωτού του Κόσμου».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα της ανέφερε: «Φέτος τα Χριστούγεννα το μήνυμα της Αγάπης είναι παντού! Αγάπη είναι η μάχη στην πρώτη γραμμή για όσους νοσούν. Αγάπη είναι να εμβολιαστούμε όλοι, το καλύτερο δώρο. Αγάπη είναι να νιώθεις ακόμα πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους, ενώ μένεις μακριά για να τους προστατέψεις. Χρόνια πολλά!».

Το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά:Τα διαδικτυακά κάλαντα από την «Κιβωτό του Κόσμου»:

Γεννηματά κάλαντα διαδικτυακά κορονοϊός Χριστούγεννα Κιβωτός του Κόσμου

Γεννηματά κάλαντα ευχές διαδικτυακά κορονοϊός Χριστούγεννα Κιβωτός του Κόσμου

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ