Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ρωμανός βλέπει… δάκτυλο του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τη βαθμολογία του gov.gr στο App Store της Apple

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Νίκος Ρωμανός, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βλέπει… δάκτυλο του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τη βαθμολογία της νέας εφαρμογής gov.gr στο App Store της Apple. Ότι δηλαδή κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν με χαμηλή βαθμολογία την εφαρμογή, έτσι ώστε να φαίνεται ότι δεν είναι καλή.

Το πιστεύει; Το γράφει, απλά για τις εντυπώσεις; Κανείς δεν ξέρει.

Η πραγματικότητα είναι ότι η εν λόγω εφαρμογή έχει συγκεντρώσει – μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές – όλες κι όλες 39 βαθμολογίες και μάλιστα το μέσο όρο αυτών είναι 3,5, δηλαδή πάνω από το μέσο όρο (2,5).

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, μόλις τέσσερις είναι οι βαθμολογίες που δίνουν μόνο ένα αστέρι στην εφαρμογή, αρκετές λιγότερες από τις αντίστοιχες με πέντε αστέρι.

Screenshot 1 4

Λέτε να πιστεύει ότι αυτές τις τέσσερις βαθμολογίες να τις έβαλαν ο Τσίπρας, ο Τζανακόπουλος, ο Παππάς και η Γεροβασίλη;

Μπορεί.

Σε ό,τι αφορά στη στοχοποίηση της Νίκης Κεραμέως, πιθανότατα εννοεί το hashtag #Κεραμέως_παραιτήσου που δημιουργήθηκε από χρήστες στο twitter και μέχρι στιγμής έχει εκατοντάδες σχετικές αναφορές.

Μόνο που σε αυτό γράφουν αρκετοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και φοιτητές. Όλοι τους να λένε ψέματα;

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ