Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Ασυνάρτητοι οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων

«Καμία εμπλοκή στο σκάνδαλο Folli Follie»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ασυνάρτητους, έωλους και συκοφαντικούς χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σημειώνοντας ότι κανένας βουλευτής και κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία θα δημιουργούσε προσκόμματα στη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης της Folli Follie.

Επιπλέον, η αντιπολίτευση έκανε λόγο για αντιπερισπασμό και προσπάθεια διαφυγής της Νέας Δημοκρατίας από τα αδιέξοδα της πανδημίας με αφορμή τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της εταιρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με περισσότερους από 4.000 νεκρούς, την πανδημία εκτός ελέγχου και την οικονομία σε πλήρη κατάρρευση, η ΝΔ για να διαφύγει από τα αδιέξοδα που δημιουργεί στη χώρα συνεχίζει να επενδύει πολιτικά σε χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού.

Δυστυχώς για τη ΝΔ το παραμύθι δεν έχει δράκο. Οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων είναι ασυνάρτητοι, έωλοι και συκοφαντικοί. Κανένας βουλευτής και κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία θα δημιουργούσε προσκόμματα στη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης της Folie Folie.

Η Δικαιοσύνη θα ρίξει άπλετο φως και δεν θα μείνει καμία σκιά. Σε αντίθεση με τη ΝΔ που φοβάται την πρόταση για έλεγχο των δαπανών και των απευθείας αναθέσεων με πρόσχημα την πανδημία, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία δεν έχουν τίποτα απολύτως ούτε να φοβηθούν ούτε να κρύψουν.

Όλα αυτά θα αποδειχθούν στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους».

Σε αντίθεση με τη ΝΔ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν έχουν τίποτα απολύτως ούτε να φοβηθούν ούτε να…

Δημοσιεύτηκε από ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ