Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Διορίστηκε στο γραφείο του Πικραμμένου ο Γρηγόρης Ψαριανός – «Βολές» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης - Ο Γρηγόρης Ψαριανός στις προηγούμενες εκλογές είχε βάλει υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, διορίστηκε ο Γρηγόρης Ψαριανός, γεγονός που επέφερε την άμεση αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία. Με αιχμές για όσα είχε πει στο παρελθόν ο πρώην βουλευτής για την αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως αναφέρεται στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, «με την απόφαση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 45 έως 48 του ν. 4622/2019 «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α’ 133), του κεφαλαίου Β του ν. 4354/2015 «Διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες διατάξεις εφαρμογής της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» (Α’ 176), όπως ισχύουν, και το π.δ. 83/2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α’ 121), προσλαμβάνεται από 1-11-2020 ο Γρηγόριος Ψαριανός του Νικολάου (ΑΔΤ: Χ548496) σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, με ΜΚ 13 της ΠΕ κατηγορίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός στις προηγούμενες εκλογές είχε βάλει υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθήνας, αλλά δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Την έντονη ενόχλησή του με τον διορισμό του Γρηγόρη Ψαριανού εξέφρασε o αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση των αρίστων και της αξιοκρατίας, που στον αριθμο ρεκόρ των μετακλητών πρόσθεσε πλέον και τον κ. Ψαριανο, ο οποίος δήλωνε ευγνώμων στον κορονοιο, γιατί θα καθαρίσει τη χώρα από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
Προτείνουμε στην κυβέρνηση να μοιραστεί τη σκέψη του νέου της μετακλητού, με τους συγγενείς των 3.540 θυμάτων της πανδημίας στη χώρα μας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ