Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Πυρά Ραγκούση κατά ΝΔ: Πρέπει να αλλάξετε το μπλε χρώμα σας και να επιλέξετε το κίτρινο (video)

«Έχετε γίνει πιο κίτρινοι και από τα μαλλιά του Τραμπ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για κιτρινισμό κατηγόρησε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο Γιάννης Ραγκούσης σχετικά με τον τρόπο που παρουσίασαν το θέμα σχετικά με την εξοχική κατοικία την οποία νοικιάζει τα καλοκαίρια ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν σας ανήκει πια το μπλε χρώμα. Ως ΝΔ πρέπει να αλλάξετε το χρώμα σας και να επιλέξετε πια το κίτρινο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής.

«Τέτοια ξεφτίλα, τέτοιον κιτρινισμό δεν είχε γνωρίσει η χώρα από τη ΝΔ, ούτε του Κώστα Καραμανλή, ούτε του Αντώνη Σαμαρά. Έχετε γίνει πιο κίτρινοι και από τα μαλλιά του Τραμπ ο οποίος σας καθοδηγεί σε όλες αυτές τις πολιτικές. Έχετε φλομώσει την πολιτική ζωή του τόπου στον κιτρινισμό. Με το σπίτι του κ. Τσίπρα, την ενοικίαση που όταν σας έδωσε όλα τα στοιχεία κατά τρόπο που δεν έχει διανοηθεί ποτέ να κάνει ο δικός σας πρόεδρος και σημερινός πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, αρχίσατε μετά τα καλαμπούρια», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στον πρωθυπουργό ζητώντας να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία για τα δικά του ακίνητα: «Πού είναι τα στοιχεία που ζητήσαμε για τον κ. Μητσοτάκη; Τα στοιχεία για τα δικά του ακίνητα, αφού θέλει εκεί να σπρώξει τη πολιτική ζωή του τόπου; Γιατί δεν τα δίνει στη δημοσιότητα και για τα νοίκια του και για τις επισκευές και τα ακίνητά του; Που είναι τα στοιχεία για τα δάνεια τα οποία έχει και ο ίδιος και πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης; Που σας είπαμε ότι είναι ζήτημα Δημοκρατίας σε τελική ανάλυση να υπάρχει στην Ελλάδα μια κυβέρνηση με Πρωθυπουργό και υπουργούς υπερχρεωμένους και υπερδανεισμένους».

https://www.facebook.com/1143361152/posts/10225111383188724/?d=n

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ