Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Σχολεία από το 2021 & απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό ανακοινώνει ο Πέτσας

Αναμενόμενα και τα δύο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοινώσεις από τον Στέλιο Πέτσα κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που θα αφορούν τις εξελίξεις στα περιοριστικά μέτρα προανήγγειλε το Μέγαρο Μαξίμου κι ενώ ήδη το πρωινό της Δευτέρας έχει αφιερωθεί στο υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό.

Μια ιδέα για το τι θα ακούσουμε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο έδωσε ο Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος είπε ότι «με βάση τα στοιχεία που έχουμε, είναι αναγκαία μέτρα όπως το κλείσιμο των σχολείων και η απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό».

Και τα δύο ήταν αναμενόμενο ότι θα συμβούν και ουσιαστικά στελέχη της κυβέρνησης μας είχαν προϊδεάσει για το τι επρόκειτο να συμβεί. Υπήρχε, δηλαδή, εδώ και μέρες η ένδειξη ότι το πιθανότερο σενάριο ήταν τα σχολεία να ανοίξουν με το νέο έτος και ότι θα απαγορεύονταν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό για να μην επικρατήσει… χάος κατά την περίοδο των εορτών.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον, ωστόσο, πέρα από την ενημέρωση από τον Στέλιο Πέτσα, παρουσιάζει και η τηλεοπτική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του Alpha όπου θα τοποθετηθεί σε μια σειρά από πολλά ζητήματα που αφορούν στην πανδημία αλλά και στις πολιτικές εξελίξεις.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ