Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Αντιγκράφιτι από Μπακογιάννη και δήμο Αθηναίων σε Ακαδημία Πλάτωνος – Κολωνό

Σε... ενεργό ρόλο και ο δήμαρχος, μέσω των social media, κάνοντας σχετική ανάρτηση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε τακτική βάση συνεχίζονται οι επιχειρήσεις αντιγκράφιτι του Δήμου Αθηναίων όχι μόνο στο κέντρο αλλά και τις γειτονιές της πόλης. Με τον Κώστα Μπακογιάννη να έχει… ενεργό ρόλο, μέσω των social media, κάνοντας σχετική ανάρτηση.

Τις προηγούμενες ημέρες τα ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων έκαναν παρεμβάσεις σε σημεία της 4ης Δημοτικής Κοινότητας.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος (γήπεδο μπάσκετ στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου,1ος Παιδικός Σταθμός – οδός Παλαμηδίου), στον Λόφο Κολωνού και στην Πλατεία Λαού. Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και πεπιεσμένο νερό καθάρισαν λερωμένους τοίχους και άλλες επιφάνειες και τις αποκατέστησαν στην αρχική τους μορφή με ειδικό υλικό έτσι ώστε να είναι εύκολο να καθαριστούν σε περίπτωση που κάποιοι τις λερώσουν ξανά.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης:

«Όλα αλλάζουν όταν αποκαλύπτεται, βήμα βήμα, το πραγματικό πρόσωπο της πόλης, πίσω από εικόνες που θόλωναν τα χαρακτηριστικά του. Ακόμη μία επιχείρηση αντιγκράφιτι στις γειτονιές μας. Κάθε μέρα, σε παιδικούς σταθμούς, σε γήπεδα, πλατείες, λόφους και όπου χρειάζεται για να βγουν στην επιφάνεια τα χρώματα της Αθήνας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ