Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί στην ΑΕΚ «τα έχουν πάρει» με τον Χατζηδάκη;

Ενόχληση στις τάξεις της Ένωσης για τις καθυστερήσεις στα συνοδά έργα του γηπέδου, που αποδίδονται σε κωλυσιεργία του υπουργού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έντονη δυσφορία έχουν προκαλέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ οι νέες καθυστερήσεις που δημιουργούνται στην αποπεράτωση του νέου γηπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και στο… κάδρο έχει μπει ο Κωστής Χατζηδάκης.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις τάξεις της «Ένωσης», υπάρχει έντονη ενόχληση για το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο δεν υπογράφεται η απόφαση που αφορά στη διαχειριστική μελέτη των Αλσών της χώρας (και περιλαμβάνει προφανώς και αυτό της Νέας Φιλαδέλφειας).

Η συγκεκριμένη κωλυσιεργία έχει αντίκτυπο στα συνοδά έργα της «Αγια Σοφιάς – Opap Arena» και η ευθύνη αποδίδεται από τους «κιτρινόμαυρους» στον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη.

Δεδομένου λοιπόν, όπως τονίζεται, ότι την ίδια ώρα ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος έχει συμφωνήσει ήδη σε όλα με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, εκφράζονται απορίες και ερωτηματικά αν η καθυστέρηση στην υπογραφή (για την οποία υπάρχει δέσμευση ότι θα γίνει από μέρα σε μέρα) οφείλεται σε αδράνεια ή συμφέροντα εναντίον του έργου.

Ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας έχει υποσχεθεί πως η Υπουργική Απόφαση θα υπογραφεί το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να τρέξουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και το γήπεδο της Ένωσης να πάρει σάρκα και οστά. Σε κάθε περίπτωση αυτή η μεγάλη και ανεξήγητη καθυστέρηση έχει δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά για τη στάση του κ. Κωστή Χατζηδάκη και από πού καθορίζεται η συγκεκριμένη στάση… Με βάση τα όσα τονίζουν από την Ένωση.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ