Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Η ΝΔ «βάπτισε» το όργιο καταστολής ως «θρίαμβο της Δημοκρατίας» (video)

Όχι νίκη, θρίαμβος της Δημοκρατίας...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έξι χιλιάδες αστυνομικοί. Drones. Ελικόπτερα. Αύρες. ΟΔΟΣ, η καινούρια ομάδα της αστυνομίας με τις περίεργες στολές. Βίντεο με ορδές ΜΑΤατζήδων να παρελαύνουν στο κέντρο σα να αναπληρώνουν το κενό που μας άφησε η έλλειψη εορτασμών στις 28 Οκτωβρίου.

Διαδηλωτής να πιάνεται από τον λαιμό και να κοιτά με τρόμο αυτόν που στη θεωρία βρίσκεται εκεί που βρίσκεται για να τον… προστατεύει. Άλλος διαδηλωτής να έχει οριζοντιωθεί και να τον κουβαλάνε με τέτοιο τρόπο που λες, μάλλον είχαν σφουγγαρίσει και δεν ήθελαν να τους λερώσει, σαν σακκί.

Πολυτεχνείο αστυνομία ΜΑΤ ένταση προσαγωγές ΠΑΜΕ Πανεπιστημίου επεισόδια Πολυτεχνείο (1) επεισόδια Πολυτεχνείο 1 Θεσσαλονίκη 3

Πολυτεχνείο αστυνομία ΜΑΤ ένταση προσαγωγές ΠΑΜΕ Πανεπιστημίου 20

Γυναίκες πεσμένες στην άσφαλτο. Πατέρας με ισχαιμικό επεισόδιο, μητέρα και αδελφή χτυπημένες, γιος να συλλαμβάνεται στην πυλωτή της πολυκατοικίας του.

επεισόδια Πολυτεχνείο

Ξύλο σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας, σε ανθρώπους κάθε ηλικίας. Πρόστιμα για ένα λουλούδι.

Κι αυτά η ΝΔ τα είδε ως νίκη της Δημοκρατίας. Μάλλον δεν έχει και πολύ νόημα να σχολιάσει κανείς την ανακοίνωση της ΝΔ. Προφανώς, υπάρχουν δύο κόσμοι. Κάποιοι ντρέπονται για τις χθεσινές εικόνες και κάποιοι είναι υπερήφανοι…

Επεισόδια Πολυτεχνείο

αυρα3

5189147 1

Πολυτεχνείο αστυνομία ΜΑΤ ένταση προσαγωγές ΠΑΜΕ Πανεπιστημίου 9

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η Δημοκρατία και η κοινή λογική έδωσαν την απάντησή τους σε όσους επένδυαν στο μπάχαλο. Έδωσαν την απάντησή τους στα κόμματα που ανταγωνίστηκαν για την πιο εγκληματικά αντικοινωνική στάση. Οι δυτικές δημοκρατίες δείχνουν ανοχή αλλά δεν είναι ανοχύρωτες. Δεν υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο ίσοι έναντι του νόμου

Απόπειρες για πορείες κατά παράβαση του νόμου για την προστασία από τον κορονοϊό αποτράπηκαν και αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά με όλα τα νόμιμα μέσα, ενώ θα διερευνηθούν και οι ποινικές ευθύνες όσων τις διοργάνωναν.

Έγιναν όλες οι αναγκαίες προσαγωγές που συνοδεύτηκαν από αντίστοιχα πρόστιμα σε όλη την επικράτεια. Για πρώτη φορά δεν σημειώθηκαν έκτροπα, φθορές περιουσίας και επεισόδια από αυτά που προκαλούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι μπαχαλάκηδες.

Το μόνο που κατάφεραν λοιπόν όσοι επιδίωκαν την όξυνση, είναι να επιβεβαιώσουν πως έχουν σταθερά απέναντί τους την κοινωνία και δεν χαίρουν κανενός είδους ασυλία!».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ