Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

«Φιρμάνι» Γεραπετρίτη σε υπουργούς που… μιλάνε πολύ

Η κυβέρνηση νομίζει ότι τα λάθη της είναι μόνο επικοινωνιακά μάλλον

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπό ασφυκτική πίεση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη βλέποντας πλέον στις μετρήσεις ότι ο κόσμος χάνει σταδιακά την εμπιστοσύνη του στην κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας.

Ωστόσο, φαίνεται πως η κυβέρνηση αποδίδει τα παραπάνω στην «επικοινωνία» και όχι στην ουσία, κρίνοντας τουλάχιστον από τις κινήσεις του Μεγάρου Μαξίμου.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τη στήλη «Θεωρείο» της εφημερίδας «Καθημερινή», το Μαξίμου έλαβε μέτρα ώστε να «μαζέψει» την επικοινωνιακή «βαβέλ». Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεραπετρίτης έστειλε μήνυμα σε κάποιους υπουργούς οι οποίοι μιλάνε πολύ, να περιορίζονται στα του οίκου τους και να μη βγαίνουν στα κανάλια να μιλάνε για την πανδημία. Το αλαλούμ των προηγούμενων ημερών κυρίως με τα sms και το delivery προκάλεσε σύγχυση στους πολίτες και «γρατζούνισε» την κυβέρνηση, επισημαίνει το δημοσίευμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη στήλη, οι ανακοινώσεις των υπουργείων θα περνάνε πρώτα από ένα επικοινωνιακό κέντρο και δεν θα βγαίνουν χωρίς έγκριση. Συνεπώς, τα γραφεία Τύπου των υπουργείων υπάγονται πλέον στο Μαξίμου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ