Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

«Φαρμάκι» από Κατσή για Άδωνη: Εκδικήθηκε το Μαξίμου λέγοντας την αλήθεια για τον Τουρισμό

Πώς εξήγησε τη δημόσια παραδοχή Άδωνη για τουρισμό και κορονοϊό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια «φαρμακερή» ανάρτηση έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης αναφορικά με την ομολογία του Άδωνη Γεωργιάδη για τη σύνδεση της έκρηξης των κρουσμάτων με το άνοιγμα του τουρισμού, δίνοντας τη δική του ερμήνεια για τον λόγο που το παραδέχτηκε.

Αναλυτικότερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, o Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε ότι κατά τη γνώμη του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων «εκδικήθηκε το Μαξίμου λέγοντας την αλήθεια για τον Τουρισμό» και το απέδωσε στην «προσπάθεια του ΣΚΑΪ και του κ. Πετρετζίκη να του χρεώσουν την αποτυχία στην πανδημία με τα μέτρα στήριξης».

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπέμεινε την προσπάθεια του ΣΚΑΪ και του κ. Πετρετζίκη να του χρεώσουν την αποτυχία στην πανδημία με τα μέτρα στήριξης. Σήμερα εκδικήθηκε το Μαξίμου λέγοντας την αλήθεια για τον Τουρισμό. Όσο και να ανασκευάζει το μήνυμα εστάλη. Πανικός! (Γνώμη μου)», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσής.

Υπενθυμίζεται ότι μια ημέρα πριν τη δημόσια παραδοχή του, ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε στον ΣΚΑΪ σε αντιπαράθεση με τον Άκη Πετρετζίκη για τις ρυθμίσεις στην εστίαση, όπου ομολογουμένως βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο.

Η σχετική ανάρτηση:

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ