Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Κορονοϊός: Έκτακτη ενημέρωση το απόγευμα από τον Χαρδαλιά (video)

Ο Χαρδαλιάς κάνει την... εισαγωγή για τα νέα μέτρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκτακτη ενημέρωση για τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία του κορονοϊού και τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση σε Θεσσαλονίκη, Ροδόπη και Λάρισα αναμένεται στις 17.00 το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Την επιβολή νέων μέτρων ανακοίνωσε άλλωστε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα σήμερα και συγκεκριμένα κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στο Υπουργικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το πρωί.

Μητσοτάκης: Αύριο θα ανακοινώσω νέο σχέδιο δράσης διάρκειας ενός μήνα

«Από σήμερα πρέπει να παρθούν κάποιες έκτακτες αποφάσεις. Θεσσαλονίκη, Ροδόπη και Λάρισα μπαίνουν στο κόκκινο, αυτό σημαίνει ότι αναστέλλονται οι περισσότερες λειτουργίες πλην όμως, τονίζω, του λιανεμπορίου και του σχολείου», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός το πρωί της Πέμπτης.

«Πρέπει όπως και στην πρώτη φάση όπου πήραμε μέτρα νωρίς, να λάβουμε ξανά και πιο έγκαιρα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες αυστηρότερα μέτρα ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα, να σώσουμε ανθρώπινες ζωές και να μειώσουμε την πίεση η οποία ασκείται στο σύστημα υγείας. Αύριο θα ανακοινώσω ένα νέο σχέδιο δράσης διάρκειας ενός μήνα», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Θα ξαναπώ ότι ο στόχος μας παραμένει η αποφυγή ενός καθολικού lockdown γι’  αυτό και θα προχωρήσουμε σε μια περαιτέρω ενίσχυση των στοχευμένων περιορισμών. Μια πολιτική η οποία όμως πρέπει να εφαρμοστεί με τρόπο απόλυτο».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ