Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Το μήνυμα της Γεννηματά για τη μαστογραφία και το «κατηγορώ» στην κυβέρνηση για… επικοινωνιακή εκμετάλλευση

Έβγαλε το καπέλο στον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα στον κ. Ξανθό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για το ζήτημα της ψηφιακής μαστογραφίας μίλησε στη Βουλή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι το θέμα έχει ρυθμιστεί από το 2016 κατηγορώντας την κυβέρνηση για επικοινωνιακή εκμετάλλευση.

Όπως θύμισε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά, το 2016 «45 γυναίκες βουλευτές στείλαμε επιστολή για να καλυφθεί η ψηφιακή μαστογραφία» αναγνωρίζοντας πως  «πράγματι ο κ. Ξανθός ρύθμισε το θέμα στις αρχές του 2017».

Με αυτό τον τρόπο επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του ΣΥΡΙΖΑ που έχει επισημάνει ότι το ζήτημα έχει επιλυθεί με απόφαση του Α. Ξανθού όταν ήταν υπουργός Υγείας. Επιπλέον, η Φώφη Γεννηματά είπε πως «υπάρχουν ζητήματα που δεν προσφέρονται για επικοινωνία».

Να σημειώσουμε ότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, στην υπόλοιπη ομιλία της, άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Μην ασχολείστε με την αντιπολίτευση. Καλύπτουμε εμείς αυτό το κενό και μάλιστα πολύ αποτελεσματικά».

Παράλληλα, η κ. Γεννηματά τόνισε πως «η κυβερνητική πολιτική, οι πρακτικές της και οι συντηρητικές της επιλογές δημιουργούν νέα αδιέξοδα στην οικονομία, στην κοινωνία. Η αβεβαιότητα έχει φτάσει στο “κόκκινο”».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ