Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Δ. Κουτσούμπας: Μομφή σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γιατί βάλατε θηλιά στους πολίτες (video)

«Εξισώνετε συνταξιούχους, αγρότες και ανέργους με μεγαλοεπιχειρηματίες» το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για βολική αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την χορήγηση «οξυγόνου» σε μεγαλοεπιχειρηματίες έκανε λόγο στην ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. «Αν νομίζετε ότι με μια βολική αντιπαράθεση μεταξύ σας εδώ μέσα θα θολώσετε τα νερά, είστε βαθιά γελασμένοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσχεδίασε την υφαρπαγή των λαϊκών νοικοκυριών και η ΝΔ ολοκληρώνει το έργο. Η μομφή για όλους εσάς εκ μέρους μας είναι δεδομένη για την θηλιά που βάλατε στους πολίτες. Έχετε το θράσος να παρουσιάσετε αυτό το αίσχος. Σε λίγο θα ζήτησε να σας στήσουν άγαλμα. Εξισώνετε συνταξιούχους, αγρότες και ανέργους με μεγαλοεπιχειρηματίες. Χάνουν όλοι ακόμη και τα μέσα για να μπορούν να κάνουν την εργασία τους» είπε ο κ. Κουτσούμπας.

«Την πρώτη μομφή την έχετε πάρει από τους μαθητές που διεκδικούσαν τα αυτονόητα για την υγεία και την παιδεία. Όσα παπαγαλάκια κι αν επιστρατεύθηκαν, όσες συλλήψεις 14χρονων κι αν κάνατε, δεν τα καταφέρατε», είπε προς την κυβέρνηση ο κ. Κουτσούμπας, ενώ απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε: «Θα λέγαμε στον ΣΥΡΙΖΑ να μην ξύνεται στη γλίτσα του τσοπάνη γιατί χρησιμοποιούσε κι εκείνος καταστολή και βία. Δεν είναι συνταγή δίαιτας η πιο λάιτ εκδοχή σας για την καταστολή της βίας».

Κλείνοντας, ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε: «Μομφή στην κυβέρνηση της ΝΔ, μομφή και στην αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ καταψηφίζει στο πρόσωπο του υπουργού οικονομικών, αλλά και όλης κυβέρνησης, και των κομμάτων που συνηγόρησαν σε τέτοιες τακτικές».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ