Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Κ. Βελόπουλος: Δίνετε δωρεάν σπίτια στους λαθρομετανάστες και τα παίρνετε από τους Έλληνες

Έθεσε ζήτημα εθνικής ομοψυχίας απέναντι στην τουρκική απειλή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίθεση σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής.

«Έχουμε τους Τούρκους στο Αιγαίο και εμείς ξιφουλκούμε ο ένας απέναντι στον άλλο και η κυβέρνηση φέρνει ένα σοβαρό θέμα σε λάθος ώρα. Την ώρα που χρειαζόμαστε εθνική ομοψυχία. Εμείς θα ψηφίσουμε την πρόταση μομφής». τόνισε ο κ. Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολίασε την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του κ. Σταικούρα, επισημαίνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε την πρόταση δυσπιστίας κατά του κ. Σταϊκούρα σε ευκαιρία συσπείρωσης της κυβέρνηση. Αν θέλαμε να κάνουμε πρόταση πρέπει να κάνουμε σε όλη την κυβέρνηση. Δεν ασκεί μόνος του πολιτική ο κ. Σταϊκούρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε τη συσπείρωση της ΝΔ. Τα αποτελέσματα του νομοσχεδίου θα τα δούμε τους επόμενους μήνες. Είναι δολοφονικά» είπε και συμπλήρωσε : «Επιλέξατε να πάρετε τα σπίτια των Ελλήνων την ώρα που δίνετε δωρεάν σπίτια στους λαθρομετανάστες».

«Η οικονομία είναι εθνικό ζήτημα. Δεν έχει άμυνα, δεν έχεις ασφάλεια αν δεν έχεις οικονομία» σημείωσε και επεσήμανε «πως θέλει προσοχή ο ελληνικός λαός, γιατί έχει απογοητευθεί απ’ όλους». «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μας βρίσκει σύμφωνους. (…) Θα συμφωνούμε με ό,τι είναι σωστό απ’ όπου και αν προέρχεται. Ο πρωθυπουργός πρέπει να μας ενημερώνει. Είναι υποχρεωμένος για να σταθούμε δίπλα του», είπε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ