Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Άρχισαν τα όργανα στο ΚΙΝΑΛ – Ο Ανδρουλάκης βάζει «πλώρη» για την ηγεσία (video)

Νέος «πονοκέφαλος» για τη Γεννηματά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την ώρα που τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ δεν δείχνουν τάση βελτίωσης, αλλά το αντίθετο, η Φώφη Γεννηματά βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν ακόμη «πονοκέφαλο», που ακούει στο όνομα Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος βάζει «πλώρη» για το «τιμόνι» του κόμματος.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο Action24, ερωτηθείς για το αν θα είναι ξανά υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ (όπως το 2017), ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε: «Κατ’ αρχάς, όπως καταλαβαίνετε, έναν χρόνο πριν, όταν ανοίγει τέτοια συζήτηση δεν βοηθά. Αυτόν τον χρόνο, γιατί οι εκλογές είναι του χρόνου τον Νοέμβρη το αργότερο, έχουμε σημαντικές εθνικές προκλήσεις, όπως η πανδημία και οι οικονομικές παρενέργειες της πανδημίας. Άρα, προτεραιότητα πρέπει να είναι η παράταξή μας, σε αυτές τις προκλήσεις, να έχει θέσεις που απαντούν στα προβλήματα του ελληνικού λαού» είπε, αφήνοντας αιχμές για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Κατά τον κ. Ανδρουλάκη, επίσης, αυτή η διαδικασία, όταν θα γίνει, «πρέπει να επιδιώξουμε όλοι μας να γίνει όπως το 2017 και να την αγκαλιάσουν χιλιάδες Έλληνες προοδευτικοί πολίτες, ώστε να είναι πραγματικά ένα νέο ξεκίνημα».

«Όσο με αφορά, εγώ ήμουν υποψήφιος και το 2017. Οι λόγοι που πήρα τότε την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος έχουν ενισχυθεί, διότι πιστεύω ότι η παράταξή μας μπορεί να παίξει έναν δυναμικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου, και ιδιαίτερα όταν βλέπω πώς κυβερνά η ΝΔ και πώς αντιπολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η παράταξη πρέπει να παίξει έναν πιο δυναμικό και πιο ουσιαστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά βάζοντας «φωτιά» στο εσωκομματικό σκηνικό.

Το σχετικό βίντεο:

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ