Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Τι απαντά η ΝΔ για τη διαφήμιση στο σάιτ της συζύγου του Μπογδάνου

Γενικόλογη απάντηση από την Πειραιώς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ενώ καμία σκιά δεν υπάρχει στη λειτουργία της ιστοσελίδας meaculpa.gr, που ο βουλευτής ΝΔ Κ. Μπογδάνος διατηρεί από το 2017 και το 2019 μεταβίβασε στη σύζυγό του, ενώ το meaculpa έμεινε έξω και από τις καμπάνιες για τον κορονοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον κ. Μπογδάνο», αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ και προσθέτει:

«Πρώτα νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται ο βουλευτής ‘Α Αθήνας ΝΔ να είχε δολοφονηθεί από την 17Ν, μετά τον απειλεί η ΑΥΓΗ ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί εκ νέου τον Κ. Μπογδάνο με ψέματα.

Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Κ. Μπογδάνου, τον οποίο στηρίζει απόλυτα εφόσον κινηθεί νομικά κατά όποιου τον θέτει σε κίνδυνο ή του προξενεί προσωπική ή επαγγελματική βλάβη με συκοφαντικές ή άλλες μεθόδους».

Αυτό, βέβαια, που τεχνηέντως αποφεύγει να σχολιάσει η ΝΔ είναι αν όντως υπάρχει κρατική διαφήμιση στην ιστοσελίδα. Αυτό, άλλωστε καυτηριάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του και από τη συγκεκριμένη απάντηση της ΝΔ, δεν προκύπτει συμπέρασμα αν αδίκως κατηγορεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ή αν αυτό που υποστηρίζει είναι αληθές.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ