Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μπογδάνου για τη χρηματοδότηση ιστοσελίδας της συζύγου του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της efsyn.gr, η ιστοσελίδα meaculpa.gr λάμβανε διαφήμιση ύψους 6.000 ευρώ από τη ΔΕΗ, ενώ το τελευταίο διάστημα φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της διαφήμιση της ΔΕΠΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Την ώρα που η πλειοψηφία των ΜΜΕ αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου, και εν συνέχεια της συζύγου του, απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει, «για να μην είναι νομικά εκτεθειμένος ο κ. Μπογδάνος θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και οργανισμούς, που έχει λάβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και τον χρόνο που αυτές έγιναν, κατά το διάστημα της βουλευτικής θητείας του».

Κρατική διαφήμιση στο site της συζύγου βουλευτή της Ν.Δ.

«Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι «για ακόμη μια φορά, η ΝΔ είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της efsyn.gr, η ιστοσελίδα meaculpa.gr βασική μέτοχος της οποίας (σε ποσοστό 90%) είναι η σύζυγος του κυρίου Μπογδάνου, Ελένη Καρβελά, λάμβανε διαφήμιση ύψους 6.000 ευρώ από τη ΔΕΗ, ενώ το τελευταίο διάστημα φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της διαφήμιση της ΔΕΠΑ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ