Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Πρώτο trend στο twitter το #Χρυσοχοΐδη_παραιτήσου

Καταγγελία και από μητέρα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωτογραφίες της βίαιης προσαγωγής νεαρών, 15 – 16 χρονών, μαθητών από το μαθητικό συλλαλητήριο μπορεί να παίζονται στα τηλεοπτικά κανάλια και στα συστημικά ΜΜΕ, ωστόσο αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης στα social media.

Οι χρήστες στο twitter δημιούργησαν το hashtag #Χρυσοχοΐδη_Παραιτήσου, το οποίο βρέθηκε γρήγορα στην πρώτη θέση των τάσεων.

Υπήρξε και σχετική καταγγελία μητέρας:

https://www.facebook.com/OpenOraEllados/posts/3346502978804321

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή της μητέρας και στο «Open TV» για το περιστατικό. «Τα παιδιά μου είναι 15 ετών. Όταν τελείωσε η πορεία πήγαν στο μετρό για να επιστρέψουν. Πήρα στις 12:30 και δεν απαντούσαν. Κάποια στιγμή τους βρήκα και το σήκωσε ο ανιψιός μου. Μου λέει μας κάνουν έλεγχο κλείνω. Νόμιζα ότι πρόκειται για έλεγχο στο μετρό», είπε και συνέχισε:

«Τα παιδιά μου δεν είχαν ούτε τσαντάκι, ούτε σακίδιο. Οι αστυνομικοί τους έβγαζαν τα μπουφάν τους σήκωναν τις μπλούζες. Αν βρεθεί οτιδήποτε θα φάτε χαστούκι τους είπαν. Τους πήραν φυσικά τα στοιχεία. Δεν τους άφησαν να μας πάρουν τηλέφωνο, αν δεν είχαν επέμβει ένας καθηγητής και ένας βουλευτής θα μπορούσαν να είχαν συλληφθεί. Στο σημείο που ήταν τα παιδιά δεν υπήρχε κάποιο συμβάν».

Δείτε μερικά tweets με το hashtag #Χρυσοχοΐδη_Παραιτήσου:

Τις δικές της φωτογραφίες έδωσε η ΕΛΑΣ. Έξω από το σπίτι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη βρέθηκαν γκαζάκια…

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ