Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Επίθεση στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Νεάπολης – Συκεών: Θρασύδειλοι νομίζουν ότι θα μας φοβίσουν

Καλυπτόμενοι από το σκοτάδι της νύχτας, όπως αρμόζει στους θρασύδειλους, σχεδίασαν το σήμα της οργάνωσής τους βρομίζοντας την τζαμαρία στην είσοδο των γραφείων, αναφέρεται στην ανακοίνωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άγνωστοι έβαλαν στόχο τα γραφεία της ΟΜ Νεάπολης Συκεών του ΣΥΡΙΖΑ και σχεδίασαν το σήμα της Χρυσής Αυγής στην κεντρική τζαμαρία προκαλώντας την αντίδραση της οργάνωσης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τρεις μόλις μέρες μετά την ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή κρίθηκε ως εγκληματική οργάνωση, μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν στα γραφεία της Ο.Μ. Νεάπολης-Συκεών του ΣΥΡΙΖΑ.

epithesi3

Καλυπτόμενοι από το σκοτάδι της νύχτας, όπως αρμόζει στους θρασύδειλους, σχεδίασαν το σήμα της οργάνωσής τους βρομίζοντας την τζαμαρία στην είσοδο των γραφείων.

Για μια ακόμη φορά η απάντησή μας είναι πως δεν πρόκειται να μας φοβίσουν. Αντίθετα έτσι, δυναμώνουν τα δημοκρατικά και αντιφασιστικά μας αισθήματα, ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρις ότου και τα τελευταία ίχνη της συμμορίας αλλά και της εγκληματικής ιδεολογίας της, εξαφανιστούν από την ελληνική κοινωνία.

epithesi2

Ως ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συνεχίζουμε να κρατάμε ψηλά τη σημαία της δημοκρατίας και δεν ξεχνάμε πως αγώνας εναντίον του φασισμού και του ναζισμού συνεχίζεται!».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ