Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

«Όχι» στην άρση ασυλίας Πολάκη είπε η Βουλή – Με τραγούδι του Καζαντζίδη έκλεισε την ομιλία του (video)

«Δεν θέλω να μου δέσετε τα μάτια, κι αν κάνετε τα στήθια μου κομμάτια, εσείς πεθαίνετε κι όχι εγώ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μαντινάδα και ένα τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη, το οποίο ακούστηκε από το κινητό του, έκλεισε την ομιλία του ο Παύλος Πολάκης στη συζήτηση και ψήφιση της άρσης ασυλίας του μετά από μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο εκδότης και δημοσιογράφος, Γιάννης Κουρτάκης. 

Ολόκληρη η ομιλία του Παύλου Πολάκη:

https://www.facebook.com/PolakisPavlos/posts/1688300811326767

Λίγη ώρα αργότερα η Βουλή αποφάσισε ν’ απορρίψει το σχετικό αίτημα «για την αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφήμησης» κατά πλειοψηφία. Συγκεκριμένα, επί 165 παρόντων βουλευτών, 80 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της αίτησης άρσης ασυλίας, 84 τάχθηκαν κατά, ενώ ένας βουλευτής δήλωσε «παρών».

Θα μπορούσε, δηλαδή, να μιλήσει κανείς και για εσωκομματικό ζήτημα εντός της Νέας Δημοκρατίας, καθώς φαίνεται πως αρκετοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους συναδέλφους τους – και κυρίως στον Άδωνη Γεωργιάδη – που δίνουν συνεχώς τροφή στα ΜΜΕ για να βάλουν κατά του Παύλου Πολάκη.

Ο αναπληρωτής Διαφάνειας της Διοικητικής Δράσης ευχαρίστησε μάλιστα τους βουλευτές της πλειοψηφίας που δεν στήριξαν την άρση της ασυλίας του.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2683782898531841&id=100007004708966

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ