Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Η Αυγέρη ρώτησε για το πτυχίο του Λούλη και ο Γεραπετρίτης απάντησε 3 μήνες μετά ότι ο Λούλης παραιτήθηκε

Ο λόγος ευνόητος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αρνείται ο Γιώργος Γεραπετρίτης να ενημερώσει το κοινοβούλιο και κατ’ επέκταση τον ελληνικό λαό για το αν ο Κωνσταντίνος Λούλης έχει αποκτήσει το απαιτούμενο πανεπιστημιακό πτυχίο που όριζε ο νόμος για τη θέση του γενικού γραμματέα. 

Σε σχετική ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρας Αυγέρη, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε – με καθυστέρηση τριών μηνών – ότι ο κ. Λούλης παραιτήθηκε από τη θέση του και έτσι ουσιαστικά δεν συντρέχει λόγος να πει δημόσια αν ο διορισμός του πρώην πλέον Γενικός Γραμματέας Τουρισμού ήταν παράνομος ή όχι.

Ο λόγος ευνόητος.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Γεραπετρίτη στην ερώτηση της κας. Αυγέρη: 

ΘΕΜΑ : Σχετικά με το Αίτημα Κατάθεσης Εγγράφων υπ’ αριθμ. πρωτ. 339/09.06.2020.

Η απάντηση του υπ’ αριθμ. 339/09.06.2020 Α.Κ.Ε., που κατέθεσε στη Βουλή η Βουλευτής του κόμματος «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» κα Θεοδώρα Αυγέρη, με θέμα: «Τίτλος σπουδών Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος του κ. Κωνσταντίνου Λούλη, Γενικού Γραμματέα Τουριστικής και Πολιτικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού», θεωρούμε ότι παρέλκει δεδομένου ότι ο κ. Λούλης έχει ήδη παραιτηθεί από τη θέση του Γενικού Γραμματέα και η παραίτησή του έχει γίνει αποδεκτή με την απόφαση υπ’ αριθμ. 12845/11.8.2020 του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Τουρισμού, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 620/τ. Υ.Ο.Δ.Δ./12.8.2020. Σύμφωνα με την ως άνω απόφαση, η απαλλαγή από τα καθήκοντά του ισχύει από 7.8.2020.

Ο Υπουργός Επικρατείας

Γιώργος Γεραπετρίτης

Eg Z5viXgAAubwt

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ