Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ο Τσίπρας βάζει τέλος στη εσωστρέφεια του ΣΥΡΙΖΑ με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέλος στην εσωστρέφεια που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες εντός της Κουμουνδούρου επιχειρεί να βάλει ο Αλέξης Τσίπρας με σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Όπως όλα δείχνουν νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι, όπως γράψαμε και χθες, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, κάτι για το οποίο φαίνεται πως δεν έχουν πρόβλημα όλες οι τάσεις του κόμματος.

Στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου μεταφέρεται ο Πάνος Σκουρλέτης, ενώ φαβορί είτε για τον τομέα υποδομών, είτε γι’ αυτόν της Ενέργειας φαίνεται πως είναι ο Νίκος Παππάς. Τον τομέα Οικονομίας φαίνεται ότι αναλαμβάνει ο Αλέξης Χαρίτσης και τη θέση αυτού, ως εκπρόσωπος Τύπου ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Πληροφορίες του altsantiri.gr αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε πριν την προγραμματισμένη για τις 12.00 συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας συναντήσεις με κάποιους εξ αυτών, προκειμένου να τους ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

Το Σάββατο και την Κυριακή αναμένεται να συνέλθει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, προκειμένου να ψηφίσει νέο Γραμματέα και να επικυρώσει τις άλλες αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ