Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Ο Τσακαλώτος την «πέφτει» στον Κυρανάκη – «Πραγματικά σηκώνω τα χέρια» (video)

«Η δήλωση του αυτή, πιστή στον κυνισμό της ΝΔ, θα ήταν αστεία αν δεν ήταν εξοργιστική»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετά την αιχμηρή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ήταν η σειρά του Ευκλείδη Τσακαλώτου να εξαπολύσει τα πυρά του στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι φταίνε και οι ίδιοι άνεργοι που δεν μπορούν να βρουν δουλειά αφού είτε δεν ψάχνουν στο ίντερνετ, είτε δεν έχουν καλό και δομημένο βιογραφικό.

«Σήμερα ο κ. Κυρανάκης μας ενημέρωσε ότι οι νέοι δεν βρίσκουν δουλειά γιατί δεν ξέρουν να ψάχνουν καλά. Χαίρομαι που ο ίδιος ήξερε να ψάχνει και τα κατάφερε», ανέφερε με γραπτή του δήλωση ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «η δήλωση του αυτή, πιστή στον κυνισμό της ΝΔ, θα ήταν αστεία αν δεν ήταν εξοργιστική».

«Βέβαια, για να είμαι δίκαιος μαζί του, πιστεύω ότι ο κ. Κυρανάκης προσπάθησε να εκλαϊκεύσει την θεωρία του κυρίου Πισσαρίδη, για την οποία βραβεύτηκε με Νόμπελ, ότι η ανεργία υφίσταται διότι οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες δεν συναντιούνται εύκολα (γνωστή ως Θεωρία Αναζήτησης / Search Theory)», συνέχισε ο κ. Τσακαλώτος και κατέληξε:

«Αν αυτή είναι επίκαιρη θεωρία και χρήσιμη για την αντιμετώπιση της ανεργίας στην εποχή της χρηματοπιστωτικής κρίσης και του COVID19, πραγματικά σηκώνω τα χέρια».

Το βίντεο με την απίστευτη δήλωση Κυρανάκη:

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ