Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Στο «Αττικόν» για την τραυματισμένη νοσηλεύτρια Κικίλιας και Τσιόδρας (video)

Επισκέφθηκαν τη νοσηλεύτρια που δέχθηκε επίθεση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τη νοσηλεύτρια που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», μετά τον χθεσινό τραυματισμό της, επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Ο υπουργός συναντήθηκε με τη νοσηλεύτρια στην οποία ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, ενώ επισκέφθηκε και τη Μονάδα Λοιμώξεων του Νοσοκομείου.

«Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν, για το οποίο λυπούμαστε βαθύτατα. Ήρθα σήμερα να επισκεφθώ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας την Εύη, την οποία στηρίζουμε όλοι: το υπουργείο Υγείας, οι γιατροί μας, οι συνάδελφοι -ο άντρας της είναι αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο- οι νοσηλευτές, αλλά και όλοι οι ασθενείς», δήλωσε ο κ. Κικίλιας και προσέθεσε:

«Σας έχω εξηγήσει πολλές φορές ότι, όχι μόνο λόγω της Covid, οι γιατροί μας, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό είναι ήρωες. Το υπουργείο Υγείας επεξεργάζεται και θα ανακοινώσει σύντομα αποφάσεις, σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό το τραγικό συμβάν και ό,τι άπτεται της ασφάλειάς τους».

Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας της νοσηλεύτριας είπε: «Είναι πολύ καλά, χαιρόμαστε πολύ που είναι καλά. Ελπίζω να βγει από τη ΜΕΘ, να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο και να πάει να δει τα δύο παιδάκια της».

Η ανάρτησή του στο Twitter για την επίσκεψη:

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ