Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

NΔ: Fake news του ΣΥΡΙΖΑ ότι το κόστος για τις μπουλντόζες στο Ελληνικό ήταν κρατική δαπάνη

Τι αναφέρει το κυβερνών κόμμα για τα σχόλια που προέρχονται από ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ένναρξη των έργων στο Ελληνικό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Το σύστημα της Κουμουνδούρου εξακολουθεί να πολεμά την επένδυση στο Ελληνικό και τις 80.000 νέες θέσεις εργασίας που πρόκειται να δημιουργηθούν στο άμεσο και απώτερο μέλλον».

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων η ΝΔ σε γραπτή ανακοίνωση – απάντηση στα σχόλια που προέρχονται από ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την έναρξη της κατεδάφισης των υφιστάμενων κτηριακών εγκαταστάσεων από την Κοινοπραξία που έχει αναλάβει την κατασκευή του Ελληνικό και την κριτική που ασκήθηκε ως προς το κόστος των βαρεώς οχημάτων που χρησιμοποίηθηκαν την Παρασκευή, κατά την έναρξη των εργασιών κατεδάφισης στις εγκαταστάσεις του πρώην Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

«Αμέσως μετά έπεσε νέα fake γραμμή στο σύστημα της Κουμουνδούρου: «Οι μπουλντόζες που μπήκαν σήμερα στο Ελληνικό πληρώθηκαν από το κράτος». Η αλήθεια είναι ότι για τις εργασίες που ξεκίνησαν στο Ελληνικό, το κράτος δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ», αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, την ίδια ημέρα, ο βουλευτής και Τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς είχε ασκήσει έντονη κριτική στην Κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστησε φιέστα για την κατεδάφιση μόλις πέντε κτιρίων και για τα υπόλοιπα 895 βλέπουμε».

«Κατατέθηκαν τα 300 εκατ. ευρώ για την έναρξη του έργου στο Ελληνικό;», ρώτησε με νόημα έκανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ