Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλάει για πρώτη φορά για τη γνωριμία της με τον Μίνωα Μάτσα

«Είναι ωραίο να συναντιούνται τα φαινομενικά αντίθετα και να εμπλουτίζονται»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μετά το διαζύγιό της βρήκε ξανά την ευτυχία στο πρόσωπο του Μίνωα Μάτσα.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον συνθέτη ο οποίος όπως εξομολογήθηκε η ίδια δεν την ήξερε πρότινος.

5197 MATSAS KEFALOGIANI 25022020

«Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες “αποκλείεται” και “ποτέ” , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής. Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι.

0783 MIMI NTENISI ME TIN ADERFI TIS KEFALOGIANI MATSAS 09122019 Εξεπλάγην προς στιγμής αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα.

5050 THEODOROPOYLOS MATSAS KEFALOGIANI 25022020

Έχει γράψει πολύ ωραία μουσική τόσο για το θέατρο όσο και για τον κινηματογράφο, αλλά και πολλά τραγούδια που τραγουδάμε όλοι μας, αλλά πολύς κόσμος ίσως αγνοεί ότι είναι δικά του».

Πολιτική και τέχνη δεν είναι όμως δύο αντίθετοι κόσμοι; Τι απάντησε σε αυτό; «Είναι ωραίο να συναντιούνται τα φαινομενικά αντίθετα και να εμπλουτίζονται. Είναι ένας πολύ εποικοδομητικός τρόπος εξέλιξης των πραγμάτων», δήλωσε στο περιοδικό Gala.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ