Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Άγριος καυγάς στη Βουλή μεταξύ Βούλτεψη και Τζανακόπουλου (video)

Η βουλευτίνα της ΝΔ σηκώθηκε την ώρα της συνεδρίασης και πήγε στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ για να δείξει μια φωτογραφία στο κινητό της με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Βίκτορ Όρμπαν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Άναψαν τα αίματα» στη Βουλή το απόγευμα της Τρίτης, καθώς ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για το άσυλο, όταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος ευχαρίστησε τις χώρες που συνεργάζονται με την Ελλάδα στο προσφυγικό.

5095583 1

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος φώναξε προς τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου «την Ουγγαρία του Όρμπαν ξέχασες».

Η φράση αυτή «άναψε» τη Σοφία Βούλτεψη, η οποία σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ όπου βρισκόντουσαν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Σία Αναγνωστοπούλου και άρχισε να δείχνει στο κινητό της μία φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος προσπάθησε να επαναφέρει στην τάξη τη βουλευτίνα της ΝΔ, χωρίς, ωστόσο, να ήταν εφικτό.

Από την πλευρά του, ο κ. Τζανακόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο προεδρείο και κατήγγειλε την κ. Βούλτεψη για πρωτοφανή υβριστική επίθεση τόσο κατά του ιδίου, όσο και κατά της κ. Αναγνωστοπούλου.

Το σχετικό απόσπασμα:

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ