Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Εν αγνοία της Μάγδας Φύσσα η πρόταση Βαρουφάκη για ΠτΔ

Απίστευτο κι όμως... βαρουφακικό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, το ΜέΡΑ25 βρέθηκε κατάφερε να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της επικαιρότητας, προτείνοντας τη μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς βέβαια η ίδια να το… γνωρίζει.

Αυτό αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Αντώνης Ρηγόπουλος της ενημερωτικής ιστοσελίδας «Κουτί της Πανδώρας» σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το εν λόγω ρεπορτάζ από το άμεσο περιβάλλον της Μάγδας Φύσσα, η πρόταση του Γιάνη Βαρουφάκη έγινε εν αγνοία της ίδιας, αφού κανένας από το ΜέΡΑ25, ούτε τη ρώτησε, αλλά ούτε καν την ενημέρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι στη δήλωσή του, ο κ. Βαρουφάκης σημείωσε ότι «το ΜέΡΑ25 κρίνει πως δεν υπάρχει πρόσωπο που να μπορεί να συμβολίσει καλύτερα την ενότητα που απαιτούν οι καιροί από τη Μάγδα Φύσσα -την γυναίκα που, χωρίς να το επιδιώξει, σήκωσε και σηκώνει μόνη της το βάρος του αγώνα για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, εξελισσόμενη από μητέρα σε πολιτικό πρόσωπο που ενώνει χωρίς να υποκύπτει».

Πάντως, σε επικοινωνία του koutipandoras.gr, από το ΜεΡΑ25 τονίζεται ότι το θέμα έχει συζητηθεί το προηγούμενο διάστημα και ήταν πλήρως ενημερωμένη.

Από την πλευρά της, η κ. Φύσσα επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της ότι δεν ήταν ενήμερη, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι δεν αποδέχεται την πρόταση του κ. Βαρουφάκη.

Πηγή: koutipandoras.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ