Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μπογδάνου για «λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη»

Προφανώς τώρα ο βουλευτής δεν κινδυνεύει να «απολυθεί» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε απολυθεί από τον ΣΚΑΪ γιατί στον αέρα είχε κάνει λόγο για “πρώην συντρόφους του Αλέξη Τσίπρα που ευθύνονται για την δολοφονική απόπειρα κατά του Λουκά Παπαδήμου”. Κάτι που ποτέ δεν απέδειξε με στοιχεία και δεν ανέχθηκε ακόμα και ο αντιπολιτευόμενος τότε ΣΚΑΪ.

Ο βουλευτής πλέον της ΝΔ αποφάσισε να επανέλθει με tweet σ’ αυτές τις αστήριχτες κατηγορίες κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για “λάσπη,  συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη” υπογραμμίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την πλήρη ευθύνη “που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εκτοξεύει λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη. Με το σχόλιο του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα».

To tweet που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ