Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Νέο χτύπημα του σαμαρικού antinews κατά Μητσοτάκη – «Το επικοινωνιακό θέατρο ξέφτισε πρόωρα»

«Οι έξω μας θεωρούν τόσο δεδομένους που δεν μας καλούν καν: αποφασίζουν μόνοι τους, με την Τουρκία και τον κάθε τυχάρπαστο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την ώρα που ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την ανακοίνωση του προσώπου που θα προτείνει η ΝΔ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η ιστοσελίδα που απηχεί τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, το antinews.gr, βάζει ξανά στο στόχαστρό του την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ίδιο προσωπικά.

Αναλυτικότερα, σε άρθρο του με τίτλο «Το επικοινωνιακό θέατρο ξέφτισε πρόωρα (Run to the hills…)» , η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα «σφυροκοπά» τον κ. Μητσοτάκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «άδειασε το πατριωτικό χωράφι από τους αλληλέγγυους καταληψίες της ΝΔ».

«Όπως είχαμε ενημερώσει και προεκλογικά, ο Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος αρχηγός της ΝΔ ως κόμμα εξουσίας. Μετά από αυτόν, η Δημοκρατική Παράταξη θα ενοποιηθεί», σημειώνει το antinews, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει καυστικά:

«Έξω πάμε καλά: ο Δένδιας τρέχει, ο Μητσοτάκης τρέχει, και οι έξω μας θεωρούν τόσο δεδομένους που δεν μας καλούν καν: αποφασίζουν μόνοι τους, με την Τουρκία και τον κάθε τυχάρπαστο».

Συνεχίζοντας τα πυρά του προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η ιστοσελίδα τονίζει δηκτικά ότι «μέσα πάμε καλά: ήρθε η ανάπτυξη (δεν υπάρχει μπουλντόζα ελεύθερη, βρήκαν μέχρι και πετρέλαιο στο Ελληνικό), το νοιώθει ο κάθε πολίτης (μισθοί στα ύψη, ανεργία στον πάτο, νέες εξαγωγικές επιχειρήσεις), κοινωνική ηρεμία (τσιμεντόλιθοι από σοσιαλιστές σε όργανα της τάξης, οι οποίοι όμως δεν είχαν πρόθεση να τους δολοφονήσουν, δεν μπορούσαν να φανταστούν, άλλωστε, ότι θα μπορούσε να προκληθεί τέτοιο αποτέλεσμα)».

«Το επικοινωνιακό θέατρο ξέφτισε πρόωρα κύριοι. Δεν το λέω απλά εγώ. Μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο Νότης “Forrest Gump” Μηταράκης: έτσι θα τρέχετε όταν πάτε να διεκδικήσετε τη ψήφο των πολιτών συγκρινόμενοι με τον κάθε τελειωμένο Τσίπρα, με τον οποίο θέλετε να συγκυβερνήσετε κάποια στιγμή ως Plan Z, για να μη χαθεί το πλιάτσικο της μπίζνας ξεπουλήματος της ΑΟΖ», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ