Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Χτύπημα «κάτω από τη μέση» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Προκόπη Παυλόπουλο

Με... μπροστάρηδες τους Στέλιο Πέτσα και Γρηγόρη Δημητριάδη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την ώρα που το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας συζητείται όσο κανένα άλλο τις τελευταίες ώρες, δεδομένων και των συναντήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς όπου σίγουρα θα τεθεί στο τραπέζι, παρατηρείται μια επίθεση του Μαξίμου κατά του Προκόπη Παυλόπουλο με έναν απρεπή, αν μη τι άλλο, τρόπο.

Και εξηγούμε. Δύο από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Στέλιος Πέτσας και ο Γρηγόρης Δημητρίαδης έκαναν σχεδόν ταυτόχρονα retweet ενός άρθρου του δημοσιογράφου Τάκη Θεοδωρόπουλου, στην «Καθημερινή», στο οποίο καταφέρεται – με σατιρικό τρόπο – κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας με αφορμή το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη και τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Κι όταν αυτό το κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο Διευθυντής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη και φυσικά συγγενής του έχει τη σημασία του. Γιατί κι αυτό είναι χάραξη «γραμμής», αφού τα posts τους δεν τα είδαν μόνο οι διαδικτυακοί τους φίλοι, αλλά και οι βουλευτές του κόμματος που βγαίνουν καθημερινά στα ΜΜΕ για να εκφράσουν την κομματική «φωνή».

Το εν λόγω ζήτημα έθιξε μάλιστα και ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στο facebook.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ