Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

«Άναψαν τα αίματα» μεταξύ Ραγκούση – Χρηστίδη με «φόντο» το ΠΑΣΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σφοδρή σύγκρουση ξέσπασε μεταξύ του Παύλου Χρηστίδη και του Γιάννη Ραγκούση, με αφορμή δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ για τον πρώην υπουργό.

Η κόντρα άνοιξε όταν ο κ. Χρηστίδης – απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου – τόνισε ότι ο κ. Ραγκούσης εκτελεί συμβόλαιο κατά της παράταξης που τον ανέδειξε.

«Ο κ. Ραγκούσης εκτελεί συμβόλαιο κατά της παράταξης που τον ανέδειξε και στην οποία οφείλει τα πάντα, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης Πετσίτη. Γιατί – πέραν των άλλων – ίσως αυτό τον βοηθάει να διαχειρισθεί ψυχολογικά την επίδοσή του και τη θέση που τον κατέταξαν οι προοδευτικοί πολίτες στις εκλογές για την Κεντροαριστερά τον Νοέμβριο του ’17», σημείωσε ο κ. Χρηστίδης.

Από την πλευρά του, ο κ. Ραγκούσης απάντησε με εξίσου αιχμηρό τρόπο, τονίζοντας: «Την παράταξη που με ανέδειξε, δεν την εκπροσωπείτε εσείς που εκφράζετε το 12% των 3.000.000 ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ του 2009».

«Εσείς εκπροσωπείτε την παρασιτική διαπλοκή Μαρινάκη-Μητσοτάκη, αμαυρώνοντας την παράταξη που με ανέδειξε», κατέληξε ο κ. Ραγκούσης.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ