Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Οι χιλιάδες κόσμου και τα «κλικ» από τη συνάντηση της Προοδευτικής Συμμαχίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάτι παραπάνω από ηχηρό είναι το μήνυμα που έστειλε η Πανελλαδική Συνάντηση Για μια Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη παρουσία 8.000 ατόμων στο κλειστό του Γαλατσίου.

Πρόκειται για μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία χρόνια με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να στέλνει με τη σειρά του μήνυμα συσπείρωσης των προοδευτικών δυνάμεων ενάντια στη συντήρηση και την ακροδεξιά.

«Η παρουσία σας είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να ξεμπερδεύουν με τη μεγάλη αλλαγή που έχει ξεκινήσει εδώ και 4 χρόνια», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του.«Τώρα ξεκινάμε τη μεγάλη προσπάθεια, τώρα που βγάλαμε τη χώρα από το δύσβατο μονοπάτι των Μνημονίων», σημείωσε.

«Είμαστε εδώ. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και προχωράμε μπροστά με μεγαλύτερη ορμή, δύναμη και αποφασιστικότητα», υπογράμμισε. Δυνάμεις, όπως παρατήρησε, από διαφορετικές γενιές, πολιτικές καταγωγές και διαδρομές: δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες από τη τιμημένη γενιά της αντίστασης και του αγώνα για μια ελεύθερη πατρίδα, τη μεγάλη παράδοση του ΕΑΜ, τη γενιά του 114 και του Πολυτεχνείου, τον δημοκρατικό κόσμο της μεταπολίτευσης. Μέχρι τις νέες και τους νέους των αγώνων στην Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων.

Πριν από την ομιλία Τσίπρα είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ και η απόφαση για συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

tsipras galatsi 1

tsipras galatsi 18

tsipras galatsi 10

tsipras galatsi 11

tsipras galatsi 13
tsipras galatsi 3

tsipras galatsi 4

tsipras galatsi 2

tsipras galatsi 5

tsipras galatsi 6

tsipras galatsi 7

tsipras galatsi 8

tsipras galatsi 9

tsipras galatsi 12

tsipras galatsi 15

tsipras galatsi 16

tsipras galatsi 17

tsipras galatsi 19

tsipras galatsi 20

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ