Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Στη «σέντρα» βγάζει η Δούρου τον Πατούλη για το γραφείο της Περιφέρειας στις Βρυξέλλες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Πρωταπριλιά φαίνεται πως «αποσυντόνισε» κάπως τον επίδοξο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος, είτε πιάστηκε αδιάβαστος, είτε συνειδητά προέβη στο προσφιλές «σπορ» στελεχών της ΝΔ όπως ο Γιάννης Λοβέρδος, τη διάδοση fake news.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ – πού αλλού – κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν διαθέτει γραφείο στις Βρυξέλλες.

https://www.facebook.com/left.gr/videos/2058256684291679/

Βέβαια, η Περιφέρεια Αττικής όχι μόνο διαθέτει γραφείο στις Βρυξέλλες, αλλά το διατηρεί εδώ και… δύο χρόνια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Περιφέρεια σε σχετική της ανακοίνωση, το γραφείο εγκαινιάστηκε στις 22 Μαρτίου του 2017 από τη Ρένα Δούρου, για το οποίο η Περιφερειάρχης Αττικής είχε τονίσει τότε ότι μπορεί να «συμβάλλει αποφασιστικά στην εξωστρεφή λειτουργία της Περιφέρειας Αττικής, στην ενίσχυση των νέων μορφών επιχειρηματικότητας, με έμφαση στις καινοτόμες δράσεις, την προώθηση της γαλάζιας ανάπτυξης, τη δημιουργία θέσεων εργασίας καθώς και την παρακολούθηση των εξελίξεων στο πεδίο του μεταναστευτικού/προσφυγικού φαινομένου».

«Αν η δήλωσή του σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο, αν δεν ήταν άγνοια για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες της Περιφέρειας Αττικής, τότε πρόκειται για άλλο ένα fakenews», απαντά στον κ. Πατούλη η Περιφέρεια.

Εδώ θα δείτε το σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής της 22ας Μαρτίου 2017.

Το βίντεο από της δηλώσεις που είχε κάνει η Ρένα Δούρου για την ίδρυση του γραφείου στις Βρυξέλλες:

Εδώ θα δείτε τη σχετική είδηση όπως την είχε μεταδώσει το 2017 ο ιστότοπος EurActiv.gr.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ