Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Ο Άδωνις «τσίμπησε» στο πρωταπριλιάτικο αστείο του Παππά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην πρωταπριλιάτικη ανάρτηση στο Twitter του Νίκου Παππά φαίνεται πως «τσίμπησε» ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απάντησε μόνο ως προς το πρώτο της σκέλος, γεγονός που δεν άφησε να πέσει «κάτω» ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παππάς, με αφορμή την Πρωταπριλιά, σημείωσε στο Twitter: «ΣΟΚ! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε τον χρηματοδότη της εταιρείας της συζύγου του και δήλωσε πως το 8ωρο δεν είναι ξεπερασμένο. Ο ίδιος, εξέφρασε την πρόθεση να αποπληρώσει το δάνειο του Κήρυκα Χανίων και κατήγγειλε το Ασφαλιστικό Πινοσέτ. Διαδώστε».


Ωστόσο, από τα όσα έγραψε χιουμοριστικά ο κ. Παππάς, ο λαλίστατος αντιπρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να απαντήσει μόνο προς τα της Μαρέβας Μητσοτάκη:

«Ρε Νίκο μήν καρφώνεσαι έτσι ότι εσύ είχες στήσει όλα αυτά τα γελοία δημοσιεύματα κατά της @MarevaGrabowski στην εφημερίδα του φίλου σου…περαστικά», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Από την πλευρά του Νίκου Παππά η αντίδραση ήταν άμεση: «Δεν μου κάνει καμία εντύπωση που τα περί ξεπερασμένου οκταώρου και ασφαλιστικού Πινοσέτ δεν σε ενόχλησαν…», σχολίασε με νόημα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ