Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Αντώναρος «πυροβολεί» Άδωνη – «Αρχιγελοίος ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Σαμαρικής ΝΔ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Άστραψε και βρόντηξε» τόσο κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, όσο και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί των ημερών διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος «φωτογραφίζοντας» τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον χαρακτηρίζει ως «αρχιγελοίο ακροδεξιό αντιπρόεδρο της Σαμαρικής Νέας Δημοκρατίας» , για δήλωσή του σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα.

«Ο αρχιγελοίος ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Σαμαρικής Νεας Δημοκρατίας φέρεται να έχει δηλώσει τα εξής: “Φέρνουν τη καγκελλάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μερκελ για να πιέσει να ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.” Θέλω να πιστεύω ότι τέτοιου είδους παραληρηματικές συμπεριφορές εκφράζουν προφανώς μόνο τον ίδιο και τις κάθε μέρα όλο και πιο φανερές ρίζες που έχει στον ακροδεξιό κι έντονα αντιευρωπαϊκό χώρο από τον οποίο μεταπήδησε με ευκολία στη ΝΔ», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Αντώναρος, ενώ στη συνέχεια στρέφει τα πυρά του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας:

«Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο αλλά: Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει ακέραια την ευθύνη για τον διορισμό του εν λόγω ατόμου στη θέση που έχει και τη διατήρησή του σ αυτήν αντιλαμβάνεται κάτι πολύ απλό; Ότι με όσα λέει δημόσια ο αναπληρωτής του εκθέτει και μια ολόκληρη παράταξη και στην ουσία διατυπώνει μια προσωπική προσβολή προς την επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης. Λέει δηλαδή ότι η κ. Μέρκελ δεν έχει δική της άποψη και άγεται και φέρεται από τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση για να έρθει στην Αθήνα. Δηλαδή η Γερμανίδα καγκελλάριος είναι άβουλη και παραδομένη στον Τσίπρα. Αλλά μπορεί και να μην έχει πάρει είδηση ο κ. Μητσοτάκης. Ποιος ξέρει; Άλλωστε με τη συμπεριφορά του έχει αποδείξει ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…Έστω και μεγάλο κόστος. Τις σχέσεις της χώρας με φίλους, εταίρους και συμμάχους….».

Η σχετική ανάρτηση:

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ