Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Η Καϊλή, με μπηχτές κατά ΚΙΝΑΛ, διαψεύδει τα περί Ν.Δ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Εύα Καϊλή, μπορεί να μην ξεκαθάρισε ακόμα το τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές- γιατί την ακρίβεια σε ποιες εκλογές θα είναι υποψήφια- διέψευσε όμως τα σενάρια που την έφεραν κοντά ή ακόμα και εντός της Ν.Δ. Στην διάψευση της όμως μέσω του λογαριασμού της στο facebook τα υπόγεια και πιο ουσιαστικά πυρά κατευθύνθηκαν προς την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Αναλυτικά η Εύα Καϊλή αναφέρει:

«1. Έδωσα τις πιο κρίσιμες μάχες σε Εθνικές εκλογές, παρότι μου αφαιρέθηκε η έδρα 2 φορές. Στα πιο δύσκολα μαζί με λίγους συντρόφους μου μείναμε να υπερασπιζόμαστε την προσφορά του Πασοκ, όταν άλλοι μας εγκατέλειπαν.

2. Κανείς δεν μου απέκλεισε το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφια με σταυρό εκεί που επιτρέπεται από το καταστατικό. Στο παρελθόν ήταν κομματικός διορισμός για εκλεκτούς, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όχι όμως πια. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε ούτε ήταν βόλεμα, είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε εκλεγμένου να κρίνεται το έργο του από τους πολίτες, εκτός αν συντρέχει ηθικός λόγος αποκλεισμού.

Με απορία διαβάζω λοιπόν δημοσιεύματα, που επιχειρούν να με αποκλείσουν από την παράταξη μου ή να προκαταλάβουν τις αποφάσεις μου και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Δεν είναι πάντως ούτε η πρώτη φορά ούτε φαντάζομαι θα είναι η τελευταία…».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ