Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Μπέρδεμα με τη Σακοράφα – Θα είναι τελικά επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια μικρή παρανόηση σχετικά με το αν θα είναι τελικά η επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΜέΡΑ25, δημιουργήθηκε με τη Σοφία Σακοράφα.

Παρότι την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της στο ευρωψηφοδέλτιο, κυκλοφόρησε και η φήμη ότι θα είναι επικεφαλής σε αυτό, κάτι που απ΄ ό,τι φαίνεται δεν ισχύει.

Όπως γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών», όταν στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εφημερίδας ο πρώην υπουργός Οικονομικών για τη θέση της ανεξάρτητης ευρωβουλευτή, ο πρώτος απάντησε πως «δεν ξέρουμε τι θέση θα πάρει… αυτό θα αποφασιστεί μέσα από συλλογικές διαδικασίες».

Με σχετική της ανάρτηση στο Facebook, η κ. Σακοράφα άφησε να εννοηθεί ότι η ίδια θα είναι η επικεφαλής του ψηφοδελτίου. Ωστόσο λίγο αργότερα ο εκπρόσωπός της μίλησε στην εφημερίδα και διέψευσε ότι η ευρωβουλευτής θα τεθεί επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος σημείωσε ότι η κ. Σακοράφα «εκ παραδρομής» προέβη στην εν λόγω ανάρτηση στο Facebook, η οποία ενδεχομένως μπέρδεψε όσους τη διάβασαν.

Πηγή: Εφημερίδα Συντακτών

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ