Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

«Ρουκέτες» Ραγκούση κατά ΚΙΝΑΛ – «Είναι παραμάγαζο της οικογένειας Μητσοτάκη»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σφοδρή επίθεση τόσο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και κατά της Φώφης Γεννηματά εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο «Πρίσμα».

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο κ. Ραγκούσης «το σύστημα παίζει πάρα πολύ σκληρά -αυτό που αποκαλούμε στην Ελλάδα σύστημα- και είναι πίσω από τον Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξουν τα ρέστα τους στην προσπάθεια να πέσει η κυβέρνηση στις Πρέσπες. Γιατί αλλιώς έχουν τον κίνδυνο να χάσουν τις εκλογές».

Μάλιστα, όπως εκτίμησε «εκεί που θα γίνει προσπάθεια από το σύστημα, δεν είναι στην ψήφο εμπιστοσύνης ή στην πρόταση μομφής, αλλά θα είναι στη Συμφωνία των Πρεσπών». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι σε περίπτωση ψήφου εμπιστοσύνης ή πρόταση μομφής, ήδη υπάρχουν περισσότεροι βουλευτές που έχουν δημοσίως τοποθετηθεί ότι θα υπερψηφίσουν την κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την περίπτωση Ζουράρι, ο οποίος λέει «όχι» στη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά «ναι» στην κυβέρνηση.

Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε η Φώφη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής, για το οποίο δήλωσε ότι «δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα παραμάγαζο της διαπλοκής».

«Την έχουν υποχρεώσει να οδηγηθεί σε μια σειρά από καταστροφικές επιλογές, με τις οποίες έχει ταυτιστεί πλήρως με την ατζέντα Μητσοτάκη. Είναι αδιανόητο αυτό που έχει κάνει. Έχει δώσει η κ. Γεννηματά τα πάντα ενός ιστορικού χώρου, αυτού του κομματιού της προοδευτικής παράταξης στην οικογένεια Μητσοτάκη», ανέφερε και υποστήριξε: «Πάει και ταυτίζεται με την πιο εθνολαϊκιστική εκδοχή της ακραίας δεξιάς, λέγοντας όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών».

Μάλιστα, ο κ. Ραγκούσης υπογράμμισε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ και τόνισε: «Αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ό,τι χειρότερο στον προοδευτικό χώρο μπορούσε να έχει υπάρξει και να έχει δημιουργηθεί. Είναι ένα παραμάγαζο της οικογένειας Μητσοτάκη».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ